Wednesday, March 04, 2009

Majalah Alumni UIA

Terima kasih kepada Pejabat Alumni, UIAM di atas paparan di dalam majalah REACH ini.

10 comments:

mutakalim said...

glamer la korang.. he he

an-nidxam said...

wah! dewangga sakti skrg adalah atara kebanggaan alumni UIA..
satu transformasi, anjakan paradigma, metamorfosis dan metafora yang mengkagumkan!

hehehe aku pn xfhm.

Syamsulfaiz said...

I have never imagined this can happen with UIA !!

alhamdulillahhh...sob...sob terharu siot.

I am proud of UIA !!

Firdaus said...

Nidxam; Semua jargon tu kena kecuali metafora. Hehe

Syamsul; Ustaz Hamidon hari tu cakap sekarang ini UIA sudah terbuka dengan muzik. Takde la macam dulu sikit-sikit haram~

Dewangga Sakti said...

Syah,
Along yg glamer sbnrnya. he he

Nizam,
terima kasih. Kita support UIA. :)

Syams,
Gambar kau yg paling clear. Nanti ALUMNI mahu bikin interview juga.Boleh lah kita cerita Meor menyorok dlm bonet Kancil kau dulu masa balik jamming.Lps tu kau langgar bonggol kuat gila.

Firdaus,
ustaz cool!

wahyun said...

tetapi mercun masih haram di uia...
aku masih ingat waktu dok kat bilal, aku baling mercun mancis dari tingkap blek aku, pastu ade foreigner afrika maki aku dalam bahasa yg aku x paham sepatah haram pn...
aku pn buat bodo sambil angkat bahu tanda x tahu ape2....
hahaha!!!

cayalah UIA!
i LOVE UIA (banyak gadis2 di sana!)

Dewangga Sakti said...

Wah,
mercun haram.Itu tak apa.
Bom dgn bahan peledak tak haram lagi.Biasa dibikin oleh Abg Syams dulu.

Anonymous said...

Best la korang...
Got the chance to do the things u guyz love..

Nidxam kite bile lagi...?
Nak gak perform kat jepun keh, koman2 dewan diraja albert.. muahahah

berangan itu percuma..

-atbk-

wahyun said...

bom dan peledak. khususnya jenis C4. banyak terdapat di sekitar putrajaya, pekan (pahang) dan juga mongolia.

Firdaus Ibnu Ariff said...

Wahyun; buat la lagu pasal bom & mercun pula. Gerenti boom!