Tuesday, October 02, 2007

Dewangga Sakti di Malaysia Hari Ini TV3



Penampilan di program Malaysia Hari Ini(MHI) di stesyen TV3 pada 2 Oktober berjalan lancar. Kami sempat bermain tiga lagu walaupun durasi lagunya telah dipendekkan supaya sesuai untuk siaran dan memberi ruang kepada iklan. Tiga lagu tersebut yang masih berada di dalam proses rakaman adalah Belayar ke Pulau Jauh, Selembar Kaseh dan Mabok Kepayang.
Terima kasih kepada warga kerja MHI yang memberi peluang kepada kami membuat persembahan.
Oh ya! Semua anggota tidak membuat apa-apa 'touch up ' kepada muka mereka kecuali En Syamsul.

2 comments:

Jiwa Rasa said...

Seronok tengok Dewangga Sakti perform di TV3. Macam malu-malu je.

Lain kali sebut `UIA' tu kuat-kuat sikit...:)

Tahniah! Lepas ni saham lagi naik laaa...

dewangga sakti said...

JR,
ha ha
Entah macam mana Mohsen boleh jadi malu-malu pula sebut UIA.ha ha
Tapi universiti di Gombak apa lagi? he he
Bila ada singgah di KL beritahu saya-boleh beri demo dan raw recording.
Itu sebenarnya bukan malu-malu tapi pagi-pagi sudah kena sampai di TV3.Jadi muka pun pucat sbb kami semua tak pergi make up room bila mereka suruh kami touch up muka.