Thursday, April 30, 2009

Pelancaran buku Kacip Pipiyapong di Annexe,CM ,9 Mei


Jumpa kami di The Annexe @ Central Market
9 Mei 2009
Sabtu
6 petang
Masuk Percuma (kalau nak bayar,bayar kepada Sinaganaga )

9 comments:

abdullahjones said...

bang,apa kejadahnya tulisan putih/kelabu atas latarbelakang hitam/putih/kelabu? naik rabun membacanya. kata senimen. haha.

Mince4AM said...

mohsen dah tak main utk DS ke? apasal beb?

D'Rimba said...

Kalau dapat sertai kalian martabatkan muzik Melayu kan hebat. Saya memang suka dan bangga amat kalau dengar lagu-lagu Melayu ni.......Selalu ke karaoke lagu Melayu mesti takkan lupa punyalah...

wahyun said...

dewanggasakti tertinggal kapal angkasa pada pelancaran kacip pipiyapong...kite tgk sape yg tertinggal nnt, hahahaha!!! wak naga, ade makan free x nnt?

Norman said...

Kapal Angkasa yg chumil !!

cohong gym said...

shabbbasss inspector sahab

peacebuy said...

Salam,

saya akan post dlm GM tapi boleh beritahu buku ni pasal apa?

FJ said...

OMG - I was there and U guys sounded REALLY good (and look good too, hihi)!

Q1: Boleh beritau sapa nama members DS ikut seating masa kat annexe mlm tadi; bermula daripada yg main gambus?

Dewangga Sakti said...

AbdullahJones,
he he itu Naga yg bikin flyers.

Mince4AM,
Mohsen dan keluar bulan januari lepas

D'Rimba,
teruskan mendengar

Wah,
ada yg tertinggal juga sbb tali putus. ha ha

Man,
kapal comel gila

cohong,
TQ

Peacebuy,
terima kasih promo

FJ,
Semua nama dgn instrumen masing-masing ada diletakkan di profil sebelah kiri blog.
:)