Saturday, December 13, 2008

Ronggeng di Alliance Francaise



Dewangga Sakti showcase
Tarikh:13 Disember 2008,Sabtu,8:30malam.
Tempat: Alliance Francaise KL, Lorong Gurney,Off Jalan Semarak,Kuala Lumpur
Tiket: RM15/RM10 (Tiket boleh dibeli di pintu masuk)
Jemput hadir ke sana. CD,tshirt juga akan dijual.
Ini adalah pengumuman kesultanan.Skrol ke bawah untuk entri terkini.

10 comments:

dannalli said...

Noted ... harapnya tak ke mana-mana waktu itu.Lagipun cuti sekolah dan kot-kot balik kampung cuti panjang Raya Haji. Kalau di KL, jika diizinkan ALLAH akan ke sana.

cohong gym said...

aku tak perasan kau ada call aku itu hari. esoknya baru aku nampak ada miss call. pastu bole lupa lagi nak call balik hahahahhahaha. Teruk siut aku sekarang ni.

DEP said...

T-shirt berapa ringgit sehelai boss? Colour hitam ada?

-acai-

Dewangga Sakti said...

Acai,
T shirt hitam akan dicetak.Yg ada skrg berwarna putih.
t shirt harganya RM25 tetapi di show nanti mungkin akan dijual lebih murah lagi.

Anonymous said...

gambar2 firda,yun kua ngan rock kampong pisang xda ka?

Sagitarius said...

Tuan.. saya tak dapat ikut serta, boleh ke nak dapatkan T-Shirt tu? Kalau boleh, nak size M dan warna hitam.

Acid said...

tiket ronggeng AF ni kena beli in advance ke? ke just crash in before event start je?

Dewangga Sakti said...

Anon,
Gambar2 mereka hilang dlm file. ;)

Kak Miza,
ha ha nanti saya belikan tshirt tu.

Acid,
boleh dibeli di pintu masuk. Bawa lah kawan-kawan & keluarga

Sagitarius said...

Agak2 kalau size M tu kecik, ambik le size L yea. Nanti duit C.O.D. Hehehe.. tengkiu

lovespiraldownwards said...

some of the pix from the showcase!

http://www.facebook.com/album.php?aid=50494&l=0aaf1&id=756843229